שלום, אורח
החשבון שלי

תפוח אדמה "ראטה"

אש פרוט-לי

תפוח אדמה בטעם חמאתי. מומלץ להכנת: לפירה, פשטידות ומתאים לבסיס של בצק!

תפוחי האדמה מזן “ראטה” מביאים איתם טעם חמאתי טבעי ומרקם עשיר שמרגיש ביתי כבר מהבישול הראשון. הם מתרככים בדיוק במידה הנכונה, שומרים על אופי נעים ומלטף, וממלאים את המטבח בניחוח שמזכיר ארוחות משפחתיות של פעם. זהו זן שמכבד את חומר הגלם – פשוט, נקי וטעים, כזה שלא צריך הרבה כדי להפוך למנה מנצחת.

בזכות המרקם הקטיפתי שלו, “ראטה” מושלם לפירה אוורירי וחלק, לפשטידות שמקבלות גוף יציב וטעם עמוק, וגם כבסיס לבצק – ניוקי, לביבות, מאפים מלוחים ועוד. הוא סופג תיבול באהבה, משתלב נהדר עם שמן זית, חמאה, שום ועשבי תיבול, ומצליח להוציא את המיטב מכל מתכון, בין אם אתם הולכים על קלאסי ובין אם על טוויסט יצירתי.

מעבר לטעם, תפוח אדמה הוא מקור טבעי לפחמימות שנותנות אנרגיה, ומכיל גם אשלגן וסיבים תזונתיים (במיוחד כשמשאירים את הקליפה). כשבוחרים זן איכותי כמו “ראטה”, מרגישים את ההבדל בכל ביס – מלא, מנחם ומדויק.

  • ₪17.00 לק"ג

  • מבצע: 3 ק"ג ב-₪39.00

מוצרים קשורים

בטטה יפנית

אש פרוט-לי
מרקם וטעם משופרים ביחס לכתומה. מתוקה מאד. סגולה מבחוץ צהבהבה מבפנים

₪17.00 לק"ג

3 ב-₪42.00

בטטה ערמונים

אש פרוט-לי
טעם ומירקם קרמי של ערמונים. מתוקה מאד. סגולה מבחוץ לבנה מבפנים

₪17.00 לק"ג

3 ב-₪42.00